Om os

Der er ikke meget, der slår duften af læder. Det skulle måske lige være følelsen af at sidde med et stykke kvalitetslæder i hænderne og forme og tilpasse det til et færdigt produkt, der kan være til glæde og gavn de næste mange år frem. Eller at pleje sine elskede læderstøvler og se dem blive vakt til live på ny. 

Uanset om det er duften, udseendet eller følelsen af læder imellem hænderne, du foretrækker, kan du sikkert medgive os, at læder er et helt igennem fantastisk materiale. Netop derfor har vi også gjort det til vores levevej at arbejde med læder i forskellige afskygninger. 

Et familieforetagende med passion for læder 

Bag Leather’s Choice står et familieforetagende med generationers erfaring med lædervarer. Alle er vi passionerede omkring arbejdet med og plejen af læder, og netop derfor har vi valgt at lancere Leather’s Choice. 

Leather’s Choice er en serie af kvalitetsprodukter til pleje og behandling af læder, som kan benyttes af professionelle håndværkere såvel som af privatpersoner, der nyder at beskæftige sig med læder. 

Alle produkterne i vores sortiment er produceret under forsvarlige forhold og med fokus på bæredygtighed. Al produktion foregår inden for Europas grænser, og alle i produktionskæden arbejder naturligvis under ordentlige forhold. 

Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning 

Vi brænder for arbejdet med læder, og vi har mange års erfaring med det. Det betyder også, at vi har en enorm viden om læderpleje og behandling af forskellige typer læder. Heldigvis for dig deler vi hellere end gerne ud af denne viden. Derfor må du ikke tøve med at kontakte os, hvis du har brug for gode råd, tips og tricks. 

Har du brug for vejledning i, hvordan du bedst kommer i mål med dit projekt, står vi også gerne til rådighed på denne front. Kort sagt kan du kontakte os om alt, hvad der vedrører pleje og behandling af læder, og så skal vi nok gøre vores bedste for at hjælpe dig videre med dit projekt. 

Har du spørgsmål til nogle af produkterne fra Leather’s Choice, skal du selvfølgelig heller ikke tøve med at gribe fat i os. Hvad end du er i tvivl om, hvilket produkt du bør vælge, eller hvordan du benytter et produkt mest hensigtsmæssigt, er vi klar til at guide dig. 

Hos Leather’s Choice finder du alt til arbejdet med læder 

I vores sortiment kan du finde alle de produkter, du har brug for, når du plejer eller behandler læder. Vores produktsortiment tager udgangspunkt i, hvad der har fungeret i arbejdet med læder i århundreder og naturligvis fortsat fungerer den dag i dag. Udvalget fra Leather’s Choice byder således på klassiske produkter, der rent faktisk virker, og som holder det, de lover. 

Hos Leather’s Choice vægter vi kort og godt kvalitet frem for kvantitet. Vi ser ikke nogen grund til at kunne tilbyde dig alverdens forskellige produkter, du i virkeligheden ikke har brug for. Derimod vil vi gerne kunne tilbyde dig de produkter, du faktisk har brug for i høj kvalitet. Det synes vi giver god mening, og forhåbentlig gælder det samme for dig.