Leather's Choice

Leather’s Choice er en serie af kvalitetsprodukter til pleje og behandling af læder. Produkterne er udviklet med henblik på at få det allerbedste frem i mange forskellige typer lædervarer og henvender sig både til dig, der arbejder med læder professionelt, og til dig, der beskæftiger sig med læder på hobbyplan.

Her på siden kan du finde information om og brugsvejledninger til vores forskellige produkter. Derudover kan du finde en oversigt over forhandlere, så du nemt kan finde én i nærheden af dig. Produkterne kan både købes i fysiske forretninger og i diverse webshops, så uanset hvordan du foretrækker at handle, kan du få glæde af sortimentet fra Leather’s Choice.

Klassiske kvalitetsprodukter, der virker

Hos Leather’s Choice har vi udviklet en række gode, klassiske produkter til læderpleje i absolut højeste kvalitet. Der er tale om produkter, der i århundreder er blevet benyttet til at skabe smukke og brugbare lædervarer, og som ganske enkelt virker.

Produktserien fra Leather’s Choice er udviklet med fokus på den gode kvalitet. Vi ønsker at gøre det nemmere og sjovere for dig at arbejde med og passe godt på dine lædervarer. Samtidig ønsker vi at være konkurrencedygtige, når det kommer til prisen.

Hvad end du køber vores produkter som engroskunde eller som privatperson, kan du derfor finde prisvenlige, gennemtestede kvalitetsprodukter, der gang på gang har vist sig at kunne levere lige præcis det resultat, brugerne søger, her hos Leather’s Choice.

Bæredygtige produkter produceret i Europa

Hos Leather’s Choice har vi naturligvis fokus på bæredygtighed og forsvarlig produktion. Derfor er alle vores produkter fremstillet inden for Europas grænser, hvorved vi minimerer mængden af CO2, der udledes i forbindelse med transporten. Vi sørger naturligvis for, at alle led af produktionen foregår på forsvarlig vis, og at alle i produktionskæden arbejder under ordentlige forhold.

Uanset hvilke produkter til læderarbejdet eller -plejen du søger, kan du altså ganske roligt handle produkter fra Leather’s Choice. Her får du bæredygtige kvalitetsprodukter, der kan hjælpe med at få det bedste frem i mange forskellige typer lædervarer.

Klik her, hvis du ønsker at læse mere om Leather’s Choice.